Sanitair

Plannen voor je badkamer? Kom kijken naar bijzondere combinaties.

Vloer- en wandtegels geven je badkamer de gewenste sfeer. Creëer een warme hout- of marmerlook, kies voor strak, met veel wit, grijs en zwart, speel met grote formaten en warme kleuren, gecombineerd met mooie mozaïek- of patroontegels. Alles kan. Inspiratie nodig? Kom ideeën opdoen in onze showroom.

Je badkamer is meer dan een plek voor een korte douche. Het is de ruimte waar je relaxt, jezelf verzorgt en nieuwe energie opdoet. Een functioneel ingerichte en mooi aangeklede badkamer, met zorgvuldig gekozen tegels en sanitair, verhoogt zowel je wooncomfort als de waarde van je woning.

Sanitair en tegels
Eindeloos variëren met vormen en kleuren. Kom het ervaren in onze showroom in Den Burg.

Huurders eisen luxe en comfort

Goede bedden en voldoende sanitaire voorzieningen van goede kwaliteit. Daar hechten huurders van een vakantiewoning of recreatiebungalow veel waarde aan. Mensen komen naar Texel voor ontspanning, luxe en comfort. Geen grotere afknapper dan een verouderde badkamer. Tijd voor een renovatie die zichzelf terugverdient? Bezoek onze showroom en bespreek je wensen en ideeën met de vakman.

Alles voor je badkamerplannen

We werken samen met verschillende installateurs om je badkamer plannen tot in de puntjes uit te voeren. Wat voor resultaten dat oplevert, zie je in onze showroom. Laat je inspireren door de verrassende combinaties van tegels, sanitair, kranen en douchekoppen. Kijk hoe je wand- en vloertegels kunt toepassen om in je badkamer eigen zones te creëren, zoals een wastafelhoek of een Italiaanse inloop-/stortdouche.

Bij het kiezen van badkamertegels spelen esthetische factoren de hoofdrol. Je gaat voor een fijne, smaakvolle badkamer. Maar denk ook aan andere aspecten. Maak de ruimte royaler of juist intiemer door te variëren met tegelformaten en patronen. Plaats langwerpige tegels in een visgraatmotief en je hebt een heel ander effect dan bij de traditionele toepassing. Kom ervaren wat mogelijk is en laat je op maat adviseren.

Sanitair
Wandtegels, kranen en sanitair, het echte genieten begint met een samenhangend advies.
Sanitair en tegels
Mooi maken is één kant van het verhaal. Wij vertellen ook je hoe je badkamer mooi blijft!

Nog een belangrijk aspect: afwerking, hygiëne en onderhoud. De soort tegel die je kiest, de voegtechniek en de afwerking met waterbestendige en vuilafstotende badkamerkit bepalen hoe je badkamer er na gebruik uitziet en hoe je hem schoon houdt. Denk hier vooral aan als je eilandbezoekers huisvest. Met de juiste keuzes bespaar je op schoonmaaktijd en zorg je dat de sanitaire ruimtes er altijd spic en span uitzien. Laat je adviseren door de vakman.

Kom ervaren wat mogelijk is

Heb je plannen voor een renovatie van je badkamer? Zijn de sanitaire voorzieningen van je accommodaties toe aan een renovatie? Bezoek onze showroom aan de Pontweg 110 in Den Burg om te zien hoe je sanitair en vloer- en wandtegels combineert. De mogelijkheden zijn grenzeloos. Je krijgt een eerlijk en vakkundig advies.

Sanitair en tegels
Ga je voor sfeer en comfort? Maak kennis met het meest veelzijdige assortiment van Noord-Nederland.
Sanitair
Bij Huijsman Tegels in Den Burg denken we mee over de details.

Factoren om rekening mee te houden

Mooi, smaakvol en comfortabel. Dat zijn de belangrijkste uitgangspunten voor je nieuwe badkamer. Maar er zijn meer factoren om rekening mee te houden. Op welke soort tegels zie je bijvoorbeeld minder snel watersporen of zeepresten? En wat maakt makkelijker schoon, een wand met veel of zo weinig mogelijk voegen? Hoe zorg je voor zo min mogelijk afkitranden en hoe blijven ze netjes? Belangrijke vragen, zéker in de accommodatiesector. Bespreek het met de vakman.