Tegels

Wat je stijl, voorkeur of prijssegment ook is, bij ons koop je betrouwbaarheid.

Vloer- en wandtegels kiezen en toepassen luistert nauw. Niet alleen als het gaat om je eigen woning of bedrijfsruimte, ook als je op Texel een vakantiehuis of recreatieobjecten verhuurt. Want vakantiegasten zijn kritisch. Kijk dus goed naar uitstraling en comfort, maar weeg praktische aspecten zeker mee.

In onze showroom aan de Pontweg 110 in Den Burg vind je tegels in alle prijsklassen, van € 20,- per m² in het budgetsegment tot € 110,- per m² in het luxesegment. Wat je ook uitgeeft, onze tegels zijn van bewezen kwaliteit. Als tegelzetters werken we er elke dag mee.

Tegel showroom Texel
Nieuwe tegels kopen? Laat je inspireren in onze showroom in Den Burg
Showroom Huijsman Tegels in Den Burg (Texel)
Van tijdloos en ingetogen tot uitgesproken trendy, bij Huijsman Tegels slaagt iedereen.

Ons assortiment bestaat uit enkele honderden soorten vloer- en wandtegels, in alle maatvoeringen, kleurstellingen en stijlen. De nadruk ligt op keramiek en natuursteen, maar voor de liefhebber voeren we ook een exclusief programma handgebakken tegels. Onze tegels komen uit Duitsland, Italië, Spanje en Portugal. Doordat we rechtstreeks inkopen, zijn onze prijzen scherp.

Altijd wel een leuke aanbieding

In onze ruime showroom maak je ongestoord kennis met honderden soorten wand- en vloertegels. Gelegde vloeroppervlaktes en betegelde badkamer opstellingen geven je een idee van de mogelijkheden. De vierkante meterprijzen en relevante productspecificaties zijn direct zichtbaar. En uiteraard hebben we een koopjeshoek met verrassende aanbiedingen.

Meer dan tegels

Ons brede aanbod weerspiegelt de laatste trends. Op dit moment lopen tegels met een hout- of marmerlook bovengemiddeld goed en zijn mega formaten in trek. Tegels waarop je door een bepaalde tekening of structuur nauwelijks oneffenheden of waterresten ziet, zijn extra populair in de gastvrijheidssector. Ook zien we veel vraag naar onderhoudsarme tegels.

Maar we staan niet alleen klaar voor trendsetters. Je vindt bij ons ook vertrouwde ‘witjes’ van betaalbare kwaliteit en een ruime variëteit wand- en vloertegels met een klassiek of tijdloos karakter. Om te laten zien hoe tegels in de praktijk tot hun recht komen, creëerden we met onze lokale installatiepartner een groot aantal voorbeeldopstellingen die we geregeld opnieuw aankleden.

Kom langs om te zien en te horen wat de mogelijkheden zijn. We hebben onze showroom opgezet in een cash and carry-stijl zonder opsmuk. Zo kun jij ongestoord vergelijken en houden wij onze tegels betaalbaar. Wil je meer weten over een tegel die je aanspreekt? We staan voor je klaar. Wat voor ondervloer heb je nodig? Wat zijn de montage- en onderhoudseisen? Hoe leg je de mooiste vloer? Je hoort het uit de eerste hand. Van de ervaren tegelzetter.

Tips voor de handyman

Als je twee rechterhanden combineert met de nodige kluservaring kun je veel geld besparen door zelf je harde vloer te leggen en je keuken of badkamer te betegelen. Teleurstellingen voorkom je als je precies weet wat je doet. Welke voorbereidingen zijn vereist? Welke lijm geeft de beste resultaten voor welk type tegel? Hoe zet ik het werk uit? Het meeste weet je zelf. Wat je niet weet vraag je aan onze ervaren tegelzetter. Dat is het verschil.

Doordat we onze tegels altijd op voorraad hebben kun je als doe-het-zelver snel aan de slag. Koop gerust royaal in, zodat je tijdens de klus niet zonder komt te zitten. Want als enige tegelleverancier op Texel nemen en betalen we wat je teveel hebt gekocht binnen drie weken terug. Besteed je het werk liever uit? We nemen alle details met je door voor een eerlijke offerte. Van cementdekvloer tot complete badkamer, de uitvoering is in vertrouwde handen.

Zeker weten dat we alle tijd voor je kunnen uittrekken? Gewoon even bellen of je bezoek online aankondigen.

Vloertegels met verwarming
Particulier of zakelijke verhuur, in onze showroom in Den Burg luistert de tegelvakman met aandacht naar wensen en renovatieplannen.

Leg je tijd vast!

Vloer- en wandtegels kiezen voor je woning, kantoor of recreatieobject vraagt aandacht. Bij ons krijg je adviezen van de vakman die er verstand van heeft, de tegelzetter. Doe je voordeel met een eerlijk en deskundig antwoord op al je vragen. We geven voorlichting op maat, ook over de uitvoering. Binnenlopen mag altijd, doordeweeks van 13.30 tot 17.00 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 16.00 uur. Wil je zeker weten dat je niet op je beurt hoeft te wachten? Kondig je komst dan vooraf aan.