Voor de doe-het-zelver

Zelf je wanden of vloer betegelen? Doe het in één keer goed, met Huijsman tegels.

Bij Huijsman tegels in Den Burg hebben we niet alleen verstand van tegelkwaliteiten, maar ook van tegels zetten en leggen. Dat is ons vak. En dat biedt veel voordeel als je besluit om je wanden of vloer zelf te betegelen. Je krijgt een gedegen advies bij het kiezen van tegels en we vertellen je hoe je het beste resultaat bereikt. Stuit je tijdens de klus op vragen of problemen? Leg ze voor aan de vakman en je kunt weer verder.

Bouwmarkten bieden een beperkt aantal wand- en vloertegels. Wil je geen standaardtegels, dan moet je kiezen uit brochures. Liever met eigen ogen zien wat je koopt? Kom dan naar onze showroom aan de Pontweg in Den Burg. Daar vind je niet alleen de meest gevarieerde tegelcollectie van Texel, je krijgt er ook een serieus advies van de ervaren vakman. Zodat de tegels die je koopt straks volledig tot hun recht komen.

Sanitair showroom
Tegels kiezen met de toegevoegde waarde van een professioneel advies.
Tegelzetter
Een goed begin…

Vertrouw liever op de ervaren tegelzetter

Maar ben je bij ons niet duurder uit als doe-het-zelver? Integendeel. We kopen rechtstreeks in, waardoor onze tegels scherp geprijsd zijn. Onze showroom is ingericht volgens de cash and carry-formule, met zo min mogelijk personeel. Dat scheelt kosten. Er is altijd een ervaren tegelzetter aanwezig als vraagbaak. Dat scheelt zorgen.

Unieke geld-terug-garantie

Niets zo vervelend als misgrijpen als je tegelklus lekker vordert. Maar tegels overhouden is weer zonde van je geld. Daar hebben we bij Huijsman tegels een oplossing voor. We helpen je inschatten hoeveel vierkante meter je nodig hebt. Daarbij houden we een ruime marge aan, zodat je altijd door kunt met je werk. Klus klaar en een paar dozen teveel? Lever ze binnen drie weken na aankoop bij ons in en je krijgt je geld direct terug.

Vloerverwarming, de overweging waard

Ga je zelf een tegelvloer leggen? In je badkamer of leefruimte? Sta dan ook stil bij de mogelijkheid van vloerverwarming. Keramische en natuurstenen tegels zijn de beste warmtegeleiders die bestaan. Dat betekent: maximaal rendement en comfort. En je bent alles en iedereen voor als Texel gasloos wordt. Hoe ingewikkeld is het om zelf vloerverwarming aan te leggen? In onze showroom laten we zien dat je dat prima zelf kunt.

Tegelzetter
Zelf vloertegels leggen, in onze showroom vind je altijd wat je nodig hebt voor je klus.
Tegelzetter
Kwaliteitsproducten en afwerkingstips gaan in Den Burg hand in hand.

Zorg voor een perfecte ondervloer

Heb je twijfels over de ondervloer? Neem geen risico, want dat is zonde van het werk. Laat ons een inspectie uitvoeren en een advies uitbrengen. Zo voorkom je teleurstellingen. Desgewenst leggen we een perfecte basis voor je met het storten van een gladde cementdekvloer, al dan niet op afschot. En heb je ook plannen voor vloerverwarming? We houden er meteen rekening mee.

Tegelzetter
Tegels in alle stijlen en maten, specialistisch gereedschap voor maatwerk.
Tegelzetter
Lijm, specie, kit, in Den Burg vind je wat je nodig hebt voor elke tegelklus.

Alles in huis voor de doe-het-zelver

Als je bij ons niet slaagt voor vloer- en wandtegels dan slaag je nergens. En dankzij de ervaring van onze tegelzetter weet je precies wat je nodig hebt om van je klus een succes te maken. Specialistisch gereedschap? Hebben we. Net als lijm, specie, tegelkruisjes, voeg en siliconenkit. Laat je het afkitten toch liever over aan de vakman? Komt in orde. Voor een eindresultaat om trots op te zijn.

Afhalen of bezorgen

Kijk, vergelijk, kies en neem mee. Zodat je direct aan de slag kunt. Maar houd rekening met het gewicht! Al eens een doos tegels in je handen had? Dan weet je wat we bedoelen. Wegen je tegels bij elkaar meer dan 250 kg, dan is vervoer per aanhangwagen aan te bevelen. Uiteraard helpen we met opladen. Geen aanhanger beschikbaar? Dan bezorgen we je tegels thuis, veilig en snel.

Showroom Huijsman Tegels in Den Burg (Texel)
Kijken, vergelijken, kiezen, meenemen. Je nieuwe badkamer komt snel tot leven in de showroom van Huijsman Tegels in Den Burg.

Alles voor de doe-het-zelver

Zelf een vloer, badkamer of keukenwand betegelen? Speel op zeker. Bezoek onze showroom aan de Pontweg in Den Burg en bespreek je wensen en uitdagingen met de echte vakman. Een goed begin is het halve werk! We hebben alles in huis om van je klus een succes te maken. Heb je tijdens het klussen vragen, dan helpen we je snel op weg. Klussen wordt geweldig met duurzame kwaliteitstegels en een gedegen advies van de echte tegelzetter.