Showroom

Ruim 300 vierkante meter tegels en sanitair en vers gezette koffie.

Wil je zien wat er aan tegels en sanitair te koop is? Kom naar onze nieuwe showroom aan de Pontweg 110 in Den Burg. Je kunt er elke middag en de hele zaterdag binnenlopen. Wil je zeker weten dat we genoeg tijd kunnen uittrekken voor een advies op maat? Kondig je bezoek dan vooraf aan. Heb je het druk als recreatieondernemer en kom je liever buiten de openingstijden? Dan gaan we open op afspraak.

Woon je op Texel? Dan komt de naam Huijsman Tegels je hoogstwaarschijnlijk bekend voor. We zijn de beste tegelzetters van het eiland, drie broers sterk. Om je nog beter van dienst te zijn hebben ontvangen we je sinds november 2020 graag in onze een splinternieuwe showroom van 320 m².

We laten een paar mooie, kant en klare vloeren zien. Als voorproefje. Je vindt diverse volledig ingerichte en betegelde badkamerhoeken, trendy, klassiek en tijdloos. Met topsanitair van onze installatiepartner. En de prijzen van de tegels en het sanitair? Een schoolvoorbeeld van voor elk wat wils. Met betrouwbare kwaliteit als gemene deler.

Kom langs en we zetten een verse kop koffie voor je!

Zeker weten dat we alle tijd hebben voor een advies op maat? Laat weten wanneer je komt.